Ouderavond donderdag 15 juni 19:30 uur

 

Ouderavond donderdag 15 juni 19:30 uur
Ploegindeling seizoen 2017/2018
Alle ouders zijn uitgenodigd in het clubhuis Orderbos om een goed beeld te krijgen van onze visie & ambities!
Het seizoen 2016/2017 zit er alweer bijna op, het is een bijzonder jaar voor ons allemaal geweest. Wij als korfbalclubs “Atalante & Steeds Hooger” hebben 2 competitiedelen (zaal/veld) samengespeeld met onze jeugdafdelingen. Hierbij kunnen we toch echt wel zeggen dat dit een zeer positieve ontwikkeling is voor het korfbal in Apeldoorn.
Voor het nieuwe seizoen hebben we ons met 18 jeugdteams ingeschreven bij de bond. Hiervoor zijn we momenteel erg druk om de nieuwe teamindelingen vorm te geven. Graag willen wij u uitleggen hoe deze indelingen tot stand komen.
Als eerste zullen we het verschil tussen breedte en prestatie korfbal proberen uit te leggen. Als vereniging(en) streven we ernaar om met onze jeugd op het hoogst haalbare niveau te kunnen spelen (prestatie). Daarnaast willen we in de breedte ook doorgroeien om überhaupt te kunnen selecteren en is er een grote groep die “plezier” het belangrijkste vinden (breedte). Deze groep is voor ons zeker net zo belangrijk en die willen we dan ook goed faciliteren!
Graag leggen we u tijdens de bijeenkomst uit wat onze toekomstplannen zijn!
 
SELECTIETRAININGEN A1 / B1 & C1
Deze selectieteams hebben de 1e trainingen op dinsdag 13 en donderdag 15 juni van 19.00 - 20.30 uur.
 
START TRAININGEN NA DE ZOMERVAKANTIE
De 1e veldtrainingen zullen starten na de kampweek.
Vanaf maandag 21 augustus (week 34).
 
Sportieve groet, De OTC
 

 

Artikel Type: