Informatie over sponsoring

Een vereniging kan niet zonder sponsors. Zeker niet in een tijd waarin subsidies verdwijnen. Atalante wil haar leden op een plezierige manier samen laten sporten. En dat willen we graag betaalbaar houden. Daar zijn sponsors voor nodig. Op deze pagina lees je wat de mogelijkheden zijn en hoe wij tegen sponsoring aankijken.

Sponsormogelijkheden
Sponsoren kan op verschillende manieren bij Atalante. Van teamtenues tot reclameborden op ons veld, van balsponsoring tot advertenties op onze reclame TV. Maar natuurlijk staan we open voor andere ideeën. Onze sponsormogelijkheden staan hier.

Onze visie op sponsoring
Door het afbouwen van gemeentesubsidies moeten verenigingen zoals Atalante manieren vinden om de begroting sluitend te houden. En om laagdrempelig en betaalbaar te blijven voor onze leden. Naast periodieke acties en evenementen is sponsoring een manier om dit te realiseren.

Sponsoring is voor Atalante een zakelijke overeenkomst waarin voor beide partijen toegevoegde waarde moet zitten. Sponsors nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken reclame voor hun producten. Atalante kan haar leden laagdrempelig de mogelijkheid bieden om samen te korfballen. Een win-winsituatie is dus altijd het uitgangspunt. Meer lezen ons sponsorbeleid? Klik hier

Meer informatie bij:
Berby Hanekamp
E-mail: pr-sponsoring@atalante.nl
Telefoon: 06-55 33 84 39